Borduursteekpatronen opslaan

Borduursteekpatronen worden opgeslagen in het bestandstype PSF.

1. Klik op . Selecteer vervolgens [Opslaan als] in de opdrachtlijst.
  2. Selecteer de bestemming en typ vervolgens de bestandsnaam.
  3. Klik op [Opslaan].
    • .psf-bestanden kunnen worden bewerkt met deze toepassing, maar ze kunnen niet door naaimachines worden geïmporteerd.
    • Wanneer u het patroon wilt importeren in een naaimachine, exporteert u het naar het PMV- of PMP-formaat.

Borduursteekpatronen exporteren