Borduursteekpatronen maken

1. Klik op .
  2. Klik op [Stitch Design Factory] onder de titel [PE-DESIGN 11] op het scherm.
  3. Sommige naaimachines kunnen borduursteekpatronen gebruiken die groter zijn dan de standaardontwerppagina van deze toepassing.
    Wijzig in dat geval het formaat van het te exporteren bestand.

Het type van te exporteren bestanden wijzigen

4. Zorg ervoor dat [lijn] is geselecteerd.
    • Wanneer Stitch Design Factory is gestart, wordt er een enkelvoudige, verticale steek weergegeven in het midden. Maak het borduursteekpatroon door de punten op deze lijn te verplaatsen of door er punten aan toe te voegen.
    • De verticale richting in de ontwerppagina vertegenwoordigt de verticale doorvoer van de naaimachine en de horizontale richting vertegenwoordigt de horizontale doorvoer.
  5. Selecteer [Enkelvoudige steek] of [Drievoudige steek] in de groep [Stiksel].
  6. Klik op de punten (1) en (2), op volgorde.
    • Als u lijnen wilt tekenen door de aanwijzer te slepen, selecteert u op de tab [Beginscherm].
    • Als u het laatste punt dat u hebt opgegeven wilt verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop.
    • U kunt de rasterafstand wijzigen.

Rasterinstellingen wijzigen

7. Dubbelklik op punt (3) (eindpunt).