Geregistreerde letters opslaan

Geregistreerde letters worden opgeslagen als letterpatronen in het bestandstype PFK.

1. Klik op . Selecteer vervolgens [Opslaan als] in de opdrachtlijst.
  2. Sla het patroon op in de map [MyFont] op de volgende locatie.

Bijvoorbeeld (station waar PE-DESIGN is geïnstalleerd)\Program Files (x86)\Brother\PE-DESIGN 11\MyFont

• Wanneer het letterpatroon wordt opgeslagen, kan er tekst mee worden ingevoerd in Layout & Editing.

Door gebruiker toegewezen tekst

• Als het patroon wordt opgeslagen in een andere map, kan het niet worden bewerkt in Layout & Editing.
  • Wanneer een PES-bestand is geregistreerd dat door de gebruiker gedefinieerde kleuren bevat, worden die kleuren weergegeven als [Basiskleur] in Layout & Editing.

Borduurontwerpinformatie controleren