Borduurgegevens registreren (afzonderlijke registratie)

De standaardletterhoogte opgeven

1. Start Font Creator.
  2. Klik op . Selecteer vervolgens [Nieuwe lettertypetoewijzing] in de opdrachtlijst.

Het dialoogvenster [Standaardletterhoogte instellen] verschijnt.

3. Geef de standaardletterhoogte op. Klik bijvoorbeeld op [Standaardletterhoogte voor borduurbestand instellen] om de hoogte van het borduurpatroon op te geven als de standaard.
    1. Door gebruiker gedefinieerde grootte

De opgegeven waarde wordt de standaardletterhoogte. Selecteer “mm” of “inch” als maateenheid.

2. Standaardletterhoogte voor borduurbestand instellen

De hoogte van het geselecteerde borduurpatroon wordt de standaardletterhoogte.

4. Selecteer het patroon dat de standaardletterhoogte aangeeft en klik vervolgens op [OK].

Voor dit voorbeeld selecteert u de letter “M”.

De hoogte van het geselecteerde patroon wordt de standaardletterhoogte.

De borduurgegevens selecteren voor registratie

1. Selecteer in het vakje [Teken selecteren] de letter die moet worden geregistreerd. Voor dit voorbeeld selecteert u “D”.
  2. Klik op [Enkelvoudig importeren] op de tab [Beginscherm].
  3. Selecteer het borduurbestand dat u wilt registreren, klik op [Importeren] en vervolgens op [Sluiten].

Als u de map wilt wijzigen, klikt u op .

De geregistreerde letter wordt weergegeven.

Extra borduurgegevens selecteren

1. Selecteer in het vakje [Teken selecteren] de letter die moet worden geregistreerd. Voor dit voorbeeld selecteert u “P”.
  2. Klik op [Enkelvoudig importeren] op de tab [Beginscherm].
  3. Selecteer het borduurbestand dat u wilt registreren. Klik vervolgens op [Importeren].

De geregistreerde letter wordt weergegeven.

• Als u de standaardletterhoogte wilt wijzigen naar die van het letterborduurpatroon dat u momenteel bewerkt, klikt u op [Standaardletterhoogte] en selecteert u [Grootte van letter in bewerking].

De letterpositie wijzigen

1. Klik op in de groep [Functies] en klik vervolgens op de letter.

Er worden stippellijnen weergegeven rond de letter.

2. Sleep de letter om deze te verplaatsen.

Wanneer er tekst wordt ingevoerd met het geregistreerde lettertype, zal de tekst de hoogte hebben die is opgegeven in het dialoogvenster [Standaardletterhoogte instellen].