Opslaan onder een andere naam

De letterpatronen worden opgeslagen als PEF-bestanden.

1. In de modus Nieuw lettertype maken klikt u op en selecteert u vervolgens [Opslaan als] in de opdrachtlijst.
  2. Selecteer de map [MyFont] op de volgende locatie.

Bijvoorbeeld (station waar PE-DESIGN is geïnstalleerd)\Program Files (x86)\Brother\PE-DESIGN 11\MyFont
Typ vervolgens de bestandsnaam en klik op [Opslaan].

• Het lettertype is niet bruikbaar in Layout & Editing als het is opgeslagen in een andere map.
  • Het lettertype dat u hebt gemaakt, wordt opgeslagen in de map [MyFont] op de volgende locatie.
    Bijvoorbeeld (station waar PE-DESIGN is geïnstalleerd)\Program Files (x86)\Brother\PE-DESIGN 11\MyFont
  • U kunt opgeslagen bestanden gebruiken in Layout & Editing.

Borduurpatroon maken met de letters die u hebt gemaakt

• Als Layout & Editing al is gestart wanneer u een nieuwe letter opslaat in Font Creator, wordt deze letter niet weergegeven in de selector [Lettertype] in Layout & Editing. In dat geval kunt u Layout & Editing afsluiten en opnieuw starten.