Overschrijven

In de modus Nieuw lettertype maken klikt u op en selecteert u vervolgens [Opslaan] in de opdrachtlijst.

Hebt u geen bestandsnaam opgegeven of wordt het bestand niet gevonden, dan verschijnt het dialoogvenster [Opslaan als].

Als een deel van het letterpatroon buiten de Ontwerppagina valt, wordt een bericht weergegeven. Bewerk het letterpatroon zo dat niets buiten de Ontwerppagina valt en sla het opnieuw op.