Borduurvolgorde controleren en bewerken

1. In de modus Nieuw lettertype maken klikt u op de tab [Beginscherm].
  2. Klik op [borduurvolgorde] in de groep [Bewerken/schikken].

:Klik hierop om elk patroon te vergroten tot dit het kader opvult.

3. Selecteer een patroon in het dialoogvenster [borduurvolgorde].
  4. U kunt de borduurvolgorde als volgt wijzigen: Selecteer het kader rond het te verplaatsen patroon en sleep het kader naar de nieuwe plaats. De verticale rode lijn die verschijnt, geeft aan naar welke plaats het kader wordt verplaatst.

Ook kunt u kaders verplaatsen door te klikken op de knoppen onder in het dialoogvenster.

:naar het begin van de borduurvolgorde gaan.

:één positie vooruitgaan in de borduurvolgorde.

:één positie achteruitgaan in de borduurvolgorde.

:naar het einde van de borduurvolgorde gaan.

Als u de borduurvolgorde wilt wijzigen, klikt u op [OK].