Naar recht/Naar curve

1. Selecteer het punt/de punten.
  2. Klik op [Punt] in de groep [Bewerken/schikken]. Selecteer vervolgens de gewenste opdracht in de lijst.

Meer bijzonderheden over de opdrachten Naar recht, Naar curve, Naar vloeiend, Naar symmetrie en Naar spits vindt u in Rechte lijnen omvormen naar gebogen lijnen (curven) - gebogen lijnen recht maken en Het curvetype wijzigen.

Deze opdrachten zijn niet beschikbaar voor patronen waarbij de functies [Stikken] of [Doorvoeren] zijn gebruikt.