Een sjabloon (TrueType-lettertype) openen

1. In de modus Nieuw lettertype maken klikt u op de tab [Weergave].
  2. Klik op [Openen] in de groep [Sjabloon]. Selecteer vervolgens [TrueType-lettertype selecteren] in de lijst.
  3. Selecteer het lettertype in de selector [Lettertype]. Selecteer de letterstijl in de selector [Stijl]. Klik vervolgens op [OK].

Terwijl u werkt aan een teken in een lettertype, wordt hetzelfde TrueType-lettertype weergegeven totdat u een ander sjabloon selecteert als achtergrond. Telkens wanneer u een andere letter selecteert in het kader [Teken selecteren], wordt de sjabloon van de letter in hetzelfde TrueType-lettertype weergegeven.

• Als het teken dat in het kader [Teken selecteren] is geselecteerd niet beschikbaar is in het TrueType-lettertype, wordt “?” weergegeven als sjabloon.
    • Als een TrueType-lettertype is geselecteerd als sjabloon, kunt u dit niet verplaatsen of vergroten/verkleinen.
    • U kunt het in dit geval automatisch converteren naar een letterpatroon.

TrueType-lettertypen automatisch converteren.

• Verder kunt u het teken niet tekenen met de borduurinstelling halfautomatisch blok.