Het teken selecteren dat u wilt maken

Selecteren in de selector

1. Klik op de tab [Beginscherm].
  2. Klik op de linker- of rechterpijlknop van het vak [Teken selecteren] in de groep [Letter] om een letter te selecteren voor of na de letter die momenteel wordt weergegeven.

Selecteren uit een lijst met letters

1. Klik op het vak [Teken selecteren] in de groep [Letter].
  2. Selecteer de letter die u wilt maken.
    • Tekens waarvan reeds een patroon is gemaakt, verschijnen met een blauwe achtergrond.
    • Het blanco vakje in de linkerbovenhoek is een spatie. Klik op dit vakje als u een spatie wilt selecteren.

Als een deel van het letterpatroon buiten de Ontwerppagina valt wanneer u een andere letter selecteert, wordt een bericht weergegeven. Voordat u een andere letter selecteert, moet u het letterpatroon zo bewerken dat er geen deel buiten de Ontwerppagina valt.

Geregistreerde letters toevoegen/verwijderen

1. Klik op [Letters toevoegen/verwijderen] in de groep [Letter].
  2. Voer met het toetsenbord het teken in dat u wilt registreren.
  3. Klik op [Toevoegen].
  4. Als u een geregistreerde letter wilt verwijderen, selecteert u de letter en klikt u vervolgens op [Verwijderen].

Een geselecteerd vakje is rood. Telkens wanneer u op het teken klikt, wordt geschakeld tussen geselecteerd/niet-geselecteerd.

5. Als u de instellingen wilt toepassen, klikt u op [OK].

Als een teken is geregistreerd terwijl geen lettertype is gemaakt, wordt de informatie voor het geregistreerde teken toch opgeslagen in een lettertypebestand.