Een lettertypebestand openen

1. In de modus Nieuw lettertype maken klikt u op en selecteert u vervolgens [Openen] in de opdrachtlijst.
  2. Het lettertype dat u hebt gemaakt, wordt opgeslagen in de map [MyFont] op de volgende locatie.
    (station waar PE-DESIGN is geïnstalleerd)\Program Files (x86)\ Brother\PE-DESIGN 11\MyFont
  3. Als u een bestand wilt openen, selecteert u het en klikt u vervolgens op [Openen] of dubbelklikt u op het pictogram van het bestand.