Stap 6 Borduurpatroon maken met de letters die u hebt gemaakt

1. Start Layout & Editing.

Als Layout & Editing al is gestart, moet u deze toepassing afsluiten en opnieuw starten. Het nieuwe lettertype wordt gedetecteerd wanneer de applicatie wordt gestart.

2. Klik op de tab [Beginscherm].
  3. Klik op [Tekst] in de groep [Functies]. Selecteer vervolgens uit [Tekstfuncties].
  4. Klik op de selector Lettertype en selecteer “My font 1”.
    1. Lettertypen die zijn gemaakt in Font Creator, worden weergegeven met het pictogram voor de naam ervan.

Aangezien in de voorbeelden alleen lettertypen zijn gemaakt voor “T” en “g” (“A”, “B”, “C” enzovoort zijn niet gemaakt), worden alleen deze tekens weergegeven in het voorbeeld wanneer u op de selector [Lettertype] klikt.

5. Klik in de Ontwerppagina.

Voer de tekst in en druk op de toets <Enter> of klik op de Ontwerppagina.

Borduurpatronen maken die tekst bevatten