Stap 2 Achtergrondafbeelding openen

1. Klik op de tab [Weergave].
  2. Klik op [Openen] in de groep [Sjabloon]. Selecteer vervolgens [Afbeeldingsbestand selecteren] in de lijst.
  3. Importeer Capital_T.bmp.

U vindt het beeldbestand op de volgende plek.

Documenten (Mijn documenten)\PE-DESIGN 11\Sample\Font Creator\Font Template

U kunt verschillende soorten bestanden openen.

Bestandstypen van afbeeldingen

4. Verplaats de letter zodat de bovenkant is uitgelijnd met de [Bovenlijn]. U kunt de letterhoogte aanpassen door een handvat te slepen om de hoogte tussen de [Bovenlijn] en de [Basislijn] aan te passen.
    1. Bovenlijn
    2. Handvatten
    3. Basislijn
    4. Breedtelijn
    • Er worden rode lijnen toegevoegd onder, boven, links en rechts van de voorbeeldafbeelding. Gebruik deze lijnen als richtlijnen om de [Basislijn], [Bovenlijn] en [Breedtelijnen] aan te passen.
    • Indien de handvatten zijn verdwenen, klikt u met de rechtermuisknop op de afbeelding en klikt u vervolgens op [Sjabloon wijzigen] in het menu dat wordt weergegeven.
  5. Klik op de tab [Beginscherm].
  6. Klik op in de groep [Functies] en sleep vervolgens de rode driehoekjes om de breedtelijnen uit te lijnen met de linker- en rechterkant van de letter.
    1. Breedtelijn
  7. Klik op de tab [Weergave].
  8. Sleep de schuif (of klik op of ) in de groep [Sjabloon] om de dichtheid van de sjabloonafbeelding te wijzigen in “25%”.
    1. Verbergen (uit)
    2. 25%
    3. 50%
    4. 75%
    5. 100%
    • Deze functie is niet beschikbaar als geen sjabloonafbeelding is geïmporteerd in het werkgebied.
    • Druk op de sneltoets <F6> om te schakelen tussen weergave van de afbeelding (Aan (100%)), vage weergave op dichtheid (75%, 50% en 25%) en verbergen van de afbeelding (Uit).