Stap 4 Een bewerkt decoratief vulpatroon gebruiken in Layout & Editing

1. Start Layout & Editing.
  2. Selecteer een vorm.
  3. Selecteer in de selector [Steektype gebied] op de tab [Vormen] van het lint de optie [Decoratieve vulsteek].
  4. Open het deelvenster [Borduureigenschappen].

Borduureigenschappen opgeven

5. Klik in het gedeelte [Gebied borduren] op onder [Decoratieve vulling].
  6. Selecteer het station en de map waar u het patroon hebt opgeslagen in Stap 3.
  7. Klik op het gemaakte decoratieve vulpatroon en klik vervolgens op [OK].

Het steekpatroon wordt toegepast op het gebied van het borduurpatroon.

• Als u een netjes geborduurd decoratief vulpatroon wilt maken, zorg er dan voor dat lijnen in verbonden patronen niet overlappen. Maak patronen die tijdens het borduren niet overlappen, zoals hieronder weergegeven.
      1. Patronen overlopen tijdens het borduren
      2. Nette afwerking omdat patronen niet overlappen tijdens het borduren
    • Bij patronen die niet aan de boven- en onderkant of aan de linker- en rechterkant zijn verbonden, zoals hieronder weergegeven, schakelt u het selectievakje [Doorvoer minimaliseren] in om de doorvoer te temperen.