Opslaan onder een andere naam

De bestanden worden opgeslagen als .pas-bestanden in de modus Vullen/Stempel, als .pmf-bestanden in de modus Motief en als .plf-bestanden in de modus Decoratieve vulling.

1. Klik op . Selecteer vervolgens [Opslaan als] in de opdrachtlijst.
  2. Selecteer het station en de map en typ vervolgens de bestandsnaam.

Wanneer u een motiefpatroon opslaat, geeft u de grootte op bij [St.afmeting]. Klik op [mm] of [inch] om de maateenheden te selecteren.

3. Klik op [Opslaan].