Afbeelding openen op de achtergrond

1. Klik op de tab [Weergave].
  2. Klik op [Sjabloon openen] in de groep [Sjabloon].
  3. Selecteer het station, de map en het bestand. Klik vervolgens op [Openen] of dubbelklik op het pictogram van het bestand.
    • Het lesgidsbestand voor deze toepassing vindt u in Documenten (Mijn documenten)\PE-DESIGN 11\Sample\Programmable Stitch Creator\Template.
    • U kunt slechts één afbeelding toevoegen aan het werkgebied. Als u probeert een andere afbeelding weer te geven, vervangt deze de vorige.
    • U kunt verschillende soorten bestanden openen.

Bestandstypen van afbeeldingen