Stap 3 Reliëf/graveereffecten toepassen op het vul-/stempelsteekpatroon

1. Klik op (1) en dubbelklik vervolgens op (2).

Klik op (3) en dubbelklik vervolgens op (4).

Er worden lijnen getekend langs de boven- en onderrand van de Ontwerppagina.

Als u een effect wilt creëren, moeten de lijnen een gesloten gebied vormen.

2. Klik op [Gebied (graveren)] in de groep [Functies]. Klik vervolgens op het eerste en vierde golfgebied.

Deze gebieden worden rood weergegeven en worden geborduurd in korte steken om een graveereffect te bereiken.

3. Klik op [Gebied (reliëf)] in de groep [Functies]. Klik vervolgens op het tweede en vijfde golfgebied.

Deze gebieden worden blauw weergegeven en worden geborduurd in laag liggende steken om een reliëfeffect te bereiken.

Als u het reliëf/graveereffect wilt verwijderen, gebruikt u de functie [Gebied (herstellen)]. Klik op [Gebied (herstellen)] in de groep [Functies]. Klik vervolgens op een gebied waarop een effect is toegepast.