Stap 1 Een vul-/stempelsteekpatroon openen

Allereerst openen we het vul-/stempelpatroon dat we willen bewerken. In dit voorbeeld gebruiken we het patroon wave1.pas.

1. Klik op .
  2. Klik op [Programmable Stitch Creator] onder de titel [PE-DESIGN 11] op het scherm.
  3. Klik op . Selecteer vervolgens [Openen] in de opdrachtlijst.
  4. Selecteer Vullen/Stempel(*.pas) in de selector Bestandstypen.
    Selecteer het patroonbestand wave1.pas.

U vindt het patroonbestand op de volgende locatie.

Bijvoorbeeld (station waar PE-DESIGN is geïnstalleerd)\Program Files (x86)\Brother\PE-DESIGN 11\Pattern.

Als u de gegevens in de geselecteerde map wilt weergeven als miniaturen in het dialoogvenster [Bladeren], klikt u op [Bladeren].