Uitvoeren als CSV-bestand

U kunt voor geselecteerde borduurontwerpen een CSV-bestand uitvoeren met de naaigegevens (bestandsnaam, afmetingen, aantal steken, aantal kleuren, bestandspad, bestandseigenschappen (alleen PES-bestanden) en de namen van garenkleuren en garennummers).

1. In het mapdeelvenster selecteert u de map met de borduurontwerpen.
  2. Klik op [Bestand] en vervolgens op [CSV maken].
  3. Selecteer het station en de map en typ vervolgens de naam van het CSV-bestand.
  4. Klik op [Opslaan].