Uitvoeren als afbeeldings- en HTML-bestanden

U kunt de catalogus van borduurontwerpen afdrukken of uitvoeren als afbeeldings- en HTML-bestanden.

1. In het mapdeelvenster selecteert u de map met de borduurontwerpen.
  2. Klik op [Bestand] en vervolgens op [Afbeeldingsbestand en HTML maken].
  3. Selecteer het station en de map en typ vervolgens de naam van het HTML-bestand.
  4. Als u een titel boven aan het bestand en in de titelbalk wilt toevoegen, typt u de titel in het vak [Paginatitel].
  5. Onder [Paginalay-out] selecteert u hoe de ontwerpen op de pagina worden weergegeven.
  6. Klik op [Opslaan].

Er wordt een map met de HTML-bestandsnaam toegevoegd aan de map waar het HTML-bestand wordt opgeslagen en de afbeeldingsbestanden worden opgeslagen in die toegevoegde map.