Afdrukken

U kunt afbeeldingen van alle borduurontwerpen in de geselecteerde map afdrukken als catalogus of als gebruiksaanwijzing.

1. In het mapdeelvenster selecteert u de map met de borduurontwerpen.
  2. Klik op [Bestand] en vervolgens op [Printerinstelling].
  3. Selecteer de gewenste instellingen onder [Papier] 1 en [Afdrukstand] 2.
  4. Selecteer [Kleurenlijst] 3.
    Kleurwisselingen

De garenkleurinformatie voor elke kleurwisseling wordt weergegeven.

Aantal kleuren

De garenkleurinformatie voor de benodigde garens wordt weergegeven. Zo kunt u het totaal aantal garenkleuren controleren.

Borduurontwerpinformatie controleren

5. Selecteer [Afdruk lay-out] 4.

Catalogusstijl 1

Catalogusstijl 4

Catalogusstijl 12

Gebruiksaanwijzingstijl

6. Onder [Kleuromschrijving] 5 selecteert u of de garenkleuren worden weergegeven met de naam van de kleur of met de code (het merk en garennummer).
  7. Klik op [Afdrukken].
    • Als u één of meer borduurontwerpen hebt geselecteerd in het inhouddeelvenster, worden alleen de geselecteerde ontwerpen afgedrukt.
    • Als de merknaam, het garennummer of de bestandseigenschappen te lang zijn, wordt een deel van de tekst mogelijk niet afgedrukt.
    • Als u achtereenvolgens klikt op [Bestand] en [Afdrukken], worden de borduurontwerpen afgedrukt volgens de instellingen die al zijn geselecteerd in het dialoogvenster [Printerinstelling].