Bestanden importeren in Layout & Editing

U kunt bestanden van de volgende typen importeren:
.pes, .phc, .phx, .dst, .exp, .pcs, .hus, .vip, .shv, .jef, .sew, .csd, of .xxx

1. In het mapdeelvenster selecteert u de map met het borduurontwerp dat u wilt importeren in Layout & Editing.
  2. In het inhouddeelvenster selecteert u het borduurontwerp.
  3. Klik op [Bestand] en vervolgens op [Importeren in Layout & Editing].

Het geselecteerde borduurontwerp verschijnt in het venster Layout & Editing.

U kunt bestanden van het bestandstype .pen niet importeren in Layout & Editing.