Bestanden verplaatsen/kopiëren naar een andere map

1. In het mapdeelvenster zoekt u de map waarnaar u het borduurontwerp wilt verplaatsen.
  2. In het mapdeelvenster klikt u op de map met het borduurontwerp.
  3. Sleep in het inhouddeelvenster het borduurontwerp naar de map die u in het mapdeelvenster hebt gevonden.

Als de twee mappen zich op hetzelfde station bevinden, wordt het geselecteerde borduurontwerp verplaatst naar de andere map.

Als de twee mappen zich op een ander station bevinden, wordt het geselecteerde borduurontwerp gekopieerd naar de andere map.

• Als u het bestand wilt kopiëren van de ene map naar een andere map op hetzelfde station, houdt u de toets <Ctrl> ingedrukt terwijl u het borduurontwerp sleept.
    • Als u het bestand wilt verplaatsen van de ene map naar een andere map op een ander station, houdt u de toets <Shift> ingedrukt terwijl u het borduurontwerp sleept.
    • U kunt het bestand ook verwijderen (of kopiëren) uit de huidige map door de menuopdracht [Bewerken] - [Knippen] (of [Bewerken] - [Kopiëren]) te selecteren. Vervolgens kunt u het bestand in de nieuwe map plaatsen door deze map te selecteren in het mapdeelvenster en vervolgens de menuopdracht [Bewerken] - [Plakken] te selecteren.