Borduurontwerp zoeken

1. In het mapdeelvenster selecteert u de map.
  2. Klik op [Bestand] en vervolgens op [Zoeken].
  3. Geef de zoekvoorwaarden op. Schakel het selectievakje in van de zoekvoorwaarden die u wilt opgeven.
    1. Bestandsnaam
      Schakel dit selectievakje in als u wilt zoeken naar bestanden met een specifieke bestandsnaam. Typ de bestandsnaam in het vak.

U kunt ook jokertekens gebruiken (“?” voor één letter en “” voor meerdere letters).

2. Formaat
      Schakel het selectievakje naast het gewenste bestandstype in.
    3. Steken
      Typ in de vakken de onder- en bovengrenzen van het bereik voor het aantal steken.
    4. Kleurwisselingen
      Typ in de vakken de onder- en bovengrenzen van het bereik voor het aantal kleurwisselingen.
    5. Aantal kleuren
      Typ in de vakken de onder- en bovengrenzen van het bereik voor het totale aantal garenkleuren.
    6. Breedte
      Typ in de vakken de onder- en bovengrenzen van het breedtebereik.
    7. Hoogte
      Typ in de vakken de onder- en bovengrenzen van het hoogtebereik.
    8. Gewijzigd op
      Typ in de vakken het bereik voor de wijzigingsdatum (van wanneer tot wanneer).

Wanneer u naar PES-bestanden zoekt, kunt u ook de volgende voorwaarden opgeven.
    9. Designnaam
      Typ de designnaam in het vak.
    10. Categorie
      Typ in het vak specifieke tekens of de borduurcategorie.
    11. Auteur
      Typ in het vak de naam van de auteur die u wilt zoeken.
    12. Sleutelwoorden
      Typ in het vak het trefwoord dat u wilt zoeken.
    13. Commentaar
      Typ in het vak het commentaar dat u wilt zoeken.
      • Als u ook wilt zoeken in de onderliggende mappen (mappen binnen de geselecteerde map), schakelt u het selectievakje [Zoeken in onderliggende mappen] 14 in.
      • Alle tekens die u hebt opgegeven in het vak naast [Bestandsnaam] worden beschouwd als één set tekens. U kunt echter ook bestanden zoeken door meerdere woorden in de vakken onder [Zoekvoorwaarden (alleen voor PES-bestanden)] in te geven en ze te scheiden met een spatie.
  4. Klik op [Zoeken].

Er wordt een lijst weergegeven met bestanden die voldoen aan de opgegeven zoekvoorwaarden.