Design Database starten

1. Klik op .
  2. Klik op [Design Database] onder de titel [PE-DESIGN 11] op het scherm.
  3. Klik op een map in het mapdeelvenster.

Alle borduurbestanden in de map worden weergegeven in het inhouddeelvenster rechts.

• De weergegeven bestanden hebben de volgende extensies:
      .pes, .phc, .phx, .dst, .exp, .pcs, .hus, .vip, .shv, .jef, .sew, .csd, .xxx, .pen
    • Aangezien de machine geen PEM-bestanden kan lezen, worden deze niet weergegeven. Importeer het borduurontwerp in Layout & Editing vanuit Design Center en sla het vervolgens op als PES-bestand.
    • Gecomprimeerde bestanden kunnen niet worden gelezen in deze toepassing.