Borduurpatronen opslaan

U kunt het bestand in elk stadium opslaan.

Overschrijven

Klik op . Selecteer vervolgens [Opslaan] in de opdrachtlijst.

Opslaan onder een andere naam

1. Klik op . Selecteer vervolgens [Opslaan als] in de opdrachtlijst.
  2. Selecteer het station en de map en typ vervolgens de bestandsnaam.
  3. Klik op [Opslaan].
    • Beeldgegevens uit het Origineel-beeldstadium kunt u opslaan als bitmapbestand (.bmp).
    • In het Lijntekeningstadium worden beeldgegevens opgeslagen als PEL-bestand.
    • In het Lijnen bewerken en het Borduurinstellingen-stadium worden patroongegevens opgeslagen als PEM-bestand.

Als u een bestandstype van een vorige softwareversie kiest, moet u bedenken dat opgeslagen PEM-bestanden met een vorige versie van de software kunnen worden geopend, maar dat wellicht enige informatie verloren gaat.