Stempels toepassen

U kunt stempels toepassen op gebieden in het Borduurinstellingen-stadium van Design Center.

1. Klik op de tab [borduur-instelling].
  2. Klik op [Stempel] in de groep [Functies]. Selecteer vervolgens de gewenste functie uit [Stempelfuncties].

:

klik op deze knop om een stempel toe te passen.

:

klik op deze knop om het toegepaste stempel te bewerken.

Instellingen voor stempels geeft u op dezelfde manier op als in Layout & Editing.

Stempels toepassen en bewerken

Bij deze toepassing worden enkele stempelpatronen geleverd. Met Programmable Stitch Creator kunt u deze patronen naar eigen ontwerp bewerken.