Voorkomen dat stiksels in gebieden elkaar overlappen (overlapping van twee kleurgebieden)

Door overlapping van twee kleurgebieden in te stellen zorgt u dat de overlappende gebieden niet tweemaal worden geborduurd. U kunt overlapping van twee kleurgebieden alleen instellen wanneer een gebied een ander gebied geheel omsluit.

1. Klik op de tab [borduur-instelling].
  2. Klik op [Overlapping van twee kleurgebieden] in de groep [Functies].
  3. Klik op het gebied dat een ander gebied geheel omsluit.
  4. Klik op [OK] om overlapping van 2 kleurgebieden in te stellen.

Als u overlapping van 2 kleurgebieden wilt annuleren, klikt u op het witte binnengebied. Het binnengebied wordt tweemaal geborduurd als het verschijnt in dezelfde kleur als het buitengebied.