Ontwerppaginaformaat opgeven

1. Klik op de tab [Lijnen bewerken].
  2. Klik op [Instellingen van ontwerppagina] in de groep [Ontwerppagina].
  3. Selecteer het formaat van de Ontwerppagina en klik vervolgens op [OK].
    1. Selecteer een machinetype.
      De instellingen die beschikbaar zijn in de selector [Paginaformaat] verschillen afhankelijk van het hier geselecteerde machinetype.
    2. Als u het formaat van de Ontwerppagina wilt aanpassen aan het borduurraam formaat, selecteert u [Borduurraam formaat]. Vervolgens selecteert u het gewenste borduurraam formaat in de selector.
    3. Als u een aangepast formaat voor de Ontwerppagina wilt opgeven, selecteert u [Aangepast formaat] en typt of selecteert u de gewenste breedte en hoogte voor de Ontwerppagina.
    4. Als u de standaardinstellingen wilt herstellen, klikt u op [Standaard].
      • Selecteer een formaat borduurraam niet groter dan met uw machine kan worden gebruikt.
      • Maak geen aangepaste borduurraam die groter is dan met uw machine kan worden gebruikt.