Een bestand openen

1. Klik op . Selecteer vervolgens [Openen] in de opdrachtlijst.
  2. Selecteer het station en de map.
  3. Als u een bestand wilt openen, selecteert u het en klikt u vervolgens op [Openen] of dubbelklikt u op het pictogram van het bestand.
    • Als u een afbeeldingsbestand selecteert, wordt het bestand geopend in het Origineel-beeldstadium.
    • Als u een PEL-bestand selecteert, wordt het bestand geopend in het Lijntekeningstadium.
    • Als u een PEM-bestand selecteert, wordt het bestand geopend in het Lijnen bewerken of het Borduurinstellingen-stadium.