De wizard gebruiken

Deze wizard biedt stapsgewijze begeleiding om borduurpatronen te maken.

Klik op . Selecteer vervolgens [Wizard] in de opdrachtlijst.

1. Vanaf een afbeelding
    Wanneer u op deze knop klikt, wordt het dialoogvenster [Vanaf een afbeelding] weergegeven.
  2. Nieuw lijnbeeld
    Wanneer u op deze knop klikt, wordt een nieuwe Ontwerppagina geopend in het Lijntekeningstadium.

Een nieuw lijnbeeld uit de vrije hand tekenen.

3. Nieuw figuurbeeld
    Wanneer u op deze knop klikt, wordt een nieuwe Ontwerppagina geopend in het Lijnen bewerken.

Een nieuw lijnbewerkingsbeeld uit de vrije hand tekenen.

4. PEM-bestand openen
    Wanneer u op deze knop klikt, wordt het dialoogvenster [Openen] weergegeven, zodat u een PEM-bestand kunt selecteren.
  5. Meest recent gebruikte bestanden
    Klik in de lijst op de naam van het bestand en klik vervolgens op [Openen].
  6. Wizard altijd weergeven bij opstarten
    Schakel dit selectievakje in als u wilt dat de wizard verschijnt telkens wanneer Design Center start.

Een afbeelding openen

Wanneer u op de toets [Vanaf een afbeelding] in het dialoogvenster [Hoe wilt u borduren?] klikt, wordt het dialoogvenster [Vanaf een afbeelding] weergegeven.

1. Afbeeldingbestand openen
    Klik op deze knop om het dialoogvenster [Openen] weer te geven waarin u een afbeeldingsbestand kunt selecteren.

Bestandstypen van afbeeldingen

2. Van klembord
    Klik op deze knop om de afbeelding op het klembord te plakken in de Ontwerppagina. Deze functie kunt u alleen gebruiken wanneer er een beeld op het klembord staat.
  3. Van TWAIN
    U klikt op deze toets om een afbeelding te importeren van een TWAIN-apparaat (bijv. een scanner) dat is aangesloten op uw computer. Vervolgens plakt u de afbeelding op de Ontwerppagina.
  4. Huidige afbeelding gebruiken
    Klik op deze knop om een afbeelding te gebruiken die is geopend in het Origineel-beeldstadium. Deze functie kunt u alleen gebruiken wanneer een afbeelding is geopend in het Origineel-beeldstadium.
    • Een afbeelding importeren vanuit een TWAIN-apparaat
      • Sluit het TWAIN-apparaat aan op de computer en klik achtereenvolgens op [Afbeelding] en [Openen vanuit TWAIN-apparaat] of klik op [Van TWAIN] in het dialoogvenster [Vanaf een afbeelding]. Selecteer een apparaat wanneer het dialoogvenster [Bron selecteren] wordt weergegeven. Klik vervolgens op [Selecteren].
      • Meer informatie over het gebruik van de stuurprogramma-interface vindt u in de handleiding bij die interface. Anders neemt u contact op met de fabrikant van de interface.
    • Tips voor het scannen van afbeeldingen voor Design Center
      • Als de omtrek niet duidelijk is, trekt u de omtrek over op overtrekpapier.
      • U behaalt mogelijk betere scanresultaten door de toon van de afbeelding te verlagen.