Stap 5 Importeren in Layout & Editing

Het borduurpatroon dat u in Design Center hebt gemaakt, kunt u importeren in Layout & Editing. Bovendien kunt u met functies in Layout & Editing de gecreƫerde gegevens overbrengen naar de machine.

Als de borduureigenschappen van een omtrek of gebied niet zijn ingesteld, kunt u het borduurpatroon niet importeren.

1. Klik op de tab [borduur-instelling].
  2. Klik op [Verzenden naar Layout & Editing] in de groep [Stadium].

Layout & Editing start.

3. Selecteer of u een patroon als borduurpatroon of als omtrekpatroon wilt importeren.
  4. Geef de instellingen voor [Importeren], [Vergroting] en [Afdrukstand] op. Klik vervolgens op [Importeren].

Meer bijzonderheden over de instellingen [Als steken] en [Als contouren] naast [Importeren] vindt u in Borduurontwerpen importeren uit Design Center.