Stap 1 Origineel-beeldstadium

Omtrekken extraheren uit een afbeelding

1. Klik op .
  2. Klik op [Design Center] onder de titel [PE-DESIGN 11] op het scherm.
  3. Klik op .
  4. Klik op .
  5. Selecteer het gewenste afbeeldingsbestand en klik vervolgens op [Openen].

De afbeelding van het vliegtuig bevindt zich in:
    Documenten (Mijn documenten)\PE-DESIGN 11\Voorbeeld\Design Center
    .

6. Selecteer in de afbeelding die wordt weergegeven in het venster [Kleuren selecteren], de kleuren die u wilt gebruiken voor de omtrekken (borduurlijnen).

De geselecteerde kleur wordt weergegeven in het rechtervak en in het selectievakje geeft aan dat de kleur is geselecteerd.

1. U kunt de gewenste kleur eenvoudiger selecteren als u de afbeelding vergroot met de schuif [Zoomen].
    2. Als een andere kleur dan die voor de omtrek werd geselecteerd, maakt u het selectievakje naast die kleur leeg om de selectie ervan op te heffen.
  7. Nadat u de kleuren hebt geselecteerd die u wilt gebruiken voor de omtrekken, klikt u op [OK].

De lijntekening wordt weergegeven in de Ontwerppagina.