Stap 3 Een patroon verzenden naar CanvasWorkspace

1. Klik op de tab [ScanNCut] en vervolgens op [Exporteren] in de groep [Snijgegevens].
  2. Geef de instellingen voor de snijlijn op.
    1. Afstand parallelle lijn
      Stel de [Afstand parallelle lijn] in om de afstand van de omtrek van het patroon tot de snijlijn op te geven.
      Voor dit voorbeeld stelt u de afstand in op [0,0] mm.
      • Als [Afstand parallelle lijn] is ingesteld op 0,0 mm, wordt de omtrek van het patroon de snijlijn.
      • Als [Afstand parallelle lijn] is ingesteld op een andere instelling dan 0,0 mm en de snijlijnen overlappen, worden ze samengevoegd.
    2. Selecteer deze optie om de snijlijn alleen rond de buitenrand van het patroon te tekenen. Zet deze optie uit, om ook snijlijnen binnen het patroon zichtbaar te maken.
      Voor dit voorbeeld zet u de optie uit.

AAN

UIT

3. Opslaan als FCM-bestand
      Klik op deze knop om het dialoogvenster [Opslaan als FCM-bestand] te openen. Hierin kunt u opgeven waar het bestand wordt opgeslagen.
    4. Verzenden naar CanvasWorkspace
      Klik op deze knop om het FCM-bestand te verzenden naar CanvasWorkspace.
    5. Afmeting snijgegevens
      Geeft de afmeting van de snijgegevens weer.
    6. Sjabloon weergeven
      Selecteer deze optie om een vage afbeelding van het oorspronkelijke patroon weer te geven.
    7. Sluiten
      Klik op deze knop om het dialoogvenster te sluiten.
      • Als de patronen overlappen, worden ze samengevoegd.
      • Als [Afstand parallelle lijn] is ingesteld op 0,0 mm, wordt het overlapte patroon mogelijk niet samengevoegd.
      • Extreem kleine gegevens worden niet geëxporteerd.
      • De maximale afmeting voor snijgegevens past op een mat van 12 × 12 inch (305 × 305 mm). Als dit maximum wordt overschreden, verschijnt een foutmelding.
      • Als het borduurontwerp meer dan 300 snijgegevens omvat, wordt het FCM-bestand niet opgeslagen. Als dit maximum wordt overschreden, verschijnt een foutmelding.
  3. Klik op de knop [Verzenden naar CanvasWorkspace].
    • Het dialoogvenster om het wachtwoord in te voeren verschijnt als u niet bent aangemeld bij CanvasWorkspace in Stap 1. Typ de login ID en het wachtwoord om u aan te melden.
  4. Wanneer het verzenden is voltooid, verschijnt onderstaande melding. Klik op [OK].
    • Als u uw ScanNCut-machine (alleen modellen voor draadloze netwerken) hebt geregistreerd met uw CanvasWorkspace-account, verschijnt onderstaande melding.
    • Als u het patroon ook naar uw ScanNCut-machine wilt verzenden, klikt u op [Ja] en vervolgens op [OK] wanneer onderstaande melding verschijnt.
    • Druk vervolgens in ScanNCut op de knop Verzenden om het verzonden patroon te importeren.
    • Als u het patroon niet wilt verzenden naar uw ScanNCut-machine, klikt u op [Nee].
  5. Het overgebrachte patroon wordt weergegeven in CanvasWorkspace.
    *Meer bijzonderheden over het openen van een overgebracht patroon in CanvasWorkspace vindt u in de Help voor CanvasWorkspace.
    • Het patroon krijgt automatisch de naam “fromPED_jjjjmmdduumm”.