Naar een machine overbrengen via draadloos netwerk

U kunt borduurontwerpen overbrengen naar een naaimachine via het draadloze netwerk.

Deze functie is alleen beschikbaar wanneer u borduurt met onze borduurmachines die compatibel zijn met draadloos LAN.

Neem contact op met uw erkende dealer voor meer bijzonderheden over onze modellen die compatibel zijn met draadloos LAN.

Een machine registreren met de toepassing

1. Verbind de computer door de toepassing uit te voeren die verbinding maakt met uw netwerk thuis (toegangspunt draadloos LAN).
  2. Verbind de naaimachine met hetzelfde netwerk.

Meer bijzonderheden over het maken van verbindingen vindt u in de handleiding bij uw machine.

Borduurpatronen kunnen niet worden overgebracht als de computer en de naaimachine zijn verbonden met verschillende netwerken. Zorg ervoor dat u verbinding hebt met hetzelfde netwerk.

3. Klik op en vervolgens op [Opties] onder in de lijst met opdrachten.
  4. Klik op [Netwerkinstellingen machine] en klik op [Toevoegen].

De namen van de naaimachines die zijn verbonden met uw netwerk thuis (toegangspunt draadloos LAN), worden weergegeven.

5. Selecteer de naaimachine en klik vervolgens op [Toevoegen].

Als de gewenste naaimachine niet wordt weergegeven in de lijst, klikt u op [Vernieuwen].

6. Klik op [OK] om de machine te registreren.

Als u de registratie van een machine ongedaan wilt maken, selecteert u de machine, klikt u op [Verwijderen] en vervolgens op [OK].

Borduurpatronen overbrengen naar een borduurmachine

1. Klik op de tab [Beginscherm].
  2. Klik op [Verzenden] in de groep [Borduren], klik op [Verzenden naar netwerkmachine] en selecteer de gewenste machine.

Het overbrengen van de gegevens begint.

3. Nadat de gegevens zijn overgebracht, verschijnt het bericht “Uitvoer van bestandsgegevens is voltooid.” ten teken dat het overbrengen is voltooid. Klik op [OK].