Met een originele kaart gegevens overbrengen naar een machine

U kunt ontwerpen overbrengen naar een borduurmachine die is voorzien van een kaartgleuf.

• Let op dat het borduurraam formaat van het ontwerp niet groter is dan het borduurraam formaat dat wordt gebruikt op de borduurmachine.
  • Wanneer u schrijft naar een originele kaart die al gegevens bevat, worden alle gegevens op de kaart verwijderd. Voordat u naar een kaart schrijft, moet u alle noodzakelijke gegevens opslaan op een vaste schijf of ander medium en moet u controleren of zich geen noodzakelijke gegevens meer op de kaart bevinden.

Vanaf een originele kaart

• Een borduurontwerp voor het jumboraam kunt u niet met een originele kaart overbrengen naar de machine. Dit formaat is speciaal ontworpen voor borduurmachines met meerdere naalden die zijn uitgerust met een ingebouwde camera.

Lesgids 10-3: Borduren met het jumboraam

Meer bijzonderheden over het schrijven van meerdere borduurontwerpen vindt u in Borduurontwerpen overbrengen naar machines.

1. Sluit de USB-kaartschrijfmodule aan. Plaats een originele kaart in de USB-kaartschrijfmodule.
  2. Klik op de tab [Beginscherm].
  3. Klik op [Verzenden] in de groep [Borduren] en vervolgens op [Naar kaart schrijven].
  4. Wanneer het volgende bericht verschijnt, klikt u op [OK].

Het overbrengen van de gegevens begint. Onderstaand bericht verschijnt wanneer de gegevens worden overgebracht.

5. Nadat de gegevens zijn overgebracht, verschijnt onderstaand bericht, ten teken dat het overbrengen is voltooid. Klik op [OK].

Gesplitste borduurontwerpen overbrengen

Borduurpatronen voor gesplitste patronen die zijn gemaakt op een aangepaste Ontwerppagina, worden gesplitst in hun afzonderlijke gedeelten naar de kaart geschreven.

Overschrijdt het totale formaat van het patroon de capaciteit van het medium of het geheugen van de machine? Of is het patroon gesplitst in meer dan 80 gedeelten met een Ontwerppagina-formaat van 90 × 90 cm (35,4" × 35,4")? Dan moet u het patroon splitsen en de afzonderlijke delen naar verschillende media schrijven.

Als u alle patroongedeelten niet in één bewerking kunt opslaan, verschijnt het dialoogvenster [Selecteer deelgebieden]. Selecteer patroongedeelten tot het opslagmedium vol is.

De kaartcapaciteitindicator boven in het dialoogvenster laat zien hoeveel ruimte er beschikbaar is op de kaart (wit) en hoeveel ruimte er al in beslag wordt genomen door de patroongedeelten (blauw).

Wanneer u een patroongedeelte selecteert, wordt de totale ruimte die dat gedeelte inneemt aangegeven in blauw. Als de capaciteit wordt overschreden, wordt de hele kaartcapaciteitindicator rood weergegeven. Als u de selectie van een patroongedeelte ongedaan wilt maken, klikt u er opnieuw op.

Klik op [Schrijven] om de geselecteerde patroongedeelten naar het medium te schrijven. (De knop [Schrijven] is alleen beschikbaar als een patroongedeelte is geselecteerd en er voldoende ruimte op het medium is voor de geselecteerde patroongedeelten.)

Meer bijzonderheden over het maken van gesplitste borduurontwerpen vindt u in Lesgids 10-1: Gesplitste borduurontwerpen maken.