Gegevens direct overbrengen naar het geheugen van de machine

U kunt ontwerpen direct overbrengen naar borduurmachines die u met een USB-kabel kunt aansluiten op een computer.

1. Sluit de borduurmachine aan op de computer.
  2. Klik op de tab [Beginscherm].
  3. Klik op [Verzenden] in de groep [Borduren], klik op [Verzenden naar uw machine] en selecteer het gewenste station.

Het overbrengen van de gegevens begint.

Als op de doellocatie al een bestand met dezelfde naam bestaat, wordt het volgende dialoogvenster weergegeven. Selecteer of u het bestaande bestand wilt overschrijven, het kopiëren wilt stoppen of het bestand wilt kopiëren met een andere naam.

4. Nadat de gegevens zijn overgebracht, verschijnt het bericht “Uitvoer van bestandsgegevens is voltooid.” ten teken dat het overbrengen is voltooid. Klik op [OK].
    • Meer bijzonderheden over het overbrengen van ontwerpen volgens deze methode vindt u in de gebruiksaanwijzing bij uw borduurmachine.
    • Als er meerdere machines zijn aangesloten, geef dan in onderstaand gebied op waarheen de gegevens moeten worden overgebracht.
    • Als de aangesloten borduurmachine is ingesteld op de modus Link (Verbinding) kunt u de opdracht [Verzenden naar uw machine], die in deze procedure wordt genoemd, niet selecteren. Als u deze opdracht wilt selecteren, moet u terugkeren naar de normale modus van de machine.