Het formaat van deelgebieden wijzigen

Als u het formaat van de deelgebieden verkleint, kunt u de patronen gemakkelijk verbinden wanneer u gesplitste borduurontwerpen borduurt.

1. Maak een gesplitst borduurpatroon.
  2. Klik op en op [Ontwerpinstellingen].
  3. Selecteer [Aangepast formaat] en typ of selecteer vervolgens de gewenste breedte en hoogte voor de ontwerppagina.

Meer bijzonderheden over het maken van gesplitste borduurontwerpen vindt u in Lesgids 10-1: Gesplitste borduurontwerpen maken.

4. Schakel het selectievakje [Gebruik kleinere deelgebiedformaten.] in.
    • Schakel het selectievakje [Gebruik kleinere deelgebiedformaten.] in om deelgebieden te maken waarvan het formaat aan alle kanten 10 mm kleiner is dan normaal.
    • U kunt voor een beter resultaat borduurpositiestickers (Snowman-positiestickers) gebruiken voor modellen met een ingebouwde camera.
      Meer bijzonderheden vindt u in de gebruiksaanwijzing bij uw borduurmachine.
  5. Klik op [OK].

Het deelgebiedformaat is gewijzigd.