Stap 1 Een patroon maken

1. Klik op de tab [Beginscherm].
  2. Teken het patroon dat in het midden moet worden geschikt.

U kunt deze functie niet gebruiken als het patroon van de ontwerppagina loopt. Denk hieraan bij de plaatsing van het patroon.

3. Voeg een patroon toe rondom het eerste patroon om het te vullen gebied op te geven.
    Selecteer voor dit voorbeeld [ZWART] als de lijnkleur en [BLAUW] als de gebiedskleur.
  4. Selecteer [Niet borduren (gebied)] in de selector [Steektype gebied].
    • De garenkleur die wordt gebruikt om een gebied te vullen, is de gebiedskleur die het laatst is opgegeven.
    • U kunt elk gebied zonder stiksel opgeven op de ontwerppagina. Stel het steektype in voor het toegevoegde patroon om het gebied op te geven voor een andere instelling dan [Niet geborduurd].