Open-borduurwerkpatronen overbrengen/opslaan/exporteren

U kunt open-borduurwerkpatronen overbrengen naar een machine, opslaan en afdrukken.

Overbrengen

Overbrengen met een USB-medium

Met in de handel verkrijgbare USB-media kunt u open-borduurwerkpatronen overbrengen naar borduurmachines die compatibel zijn met USB-media.

Met een USB-medium gegevens overbrengen naar een machine

Gegevens direct overbrengen naar het geheugen van de machine

U kunt open-borduurwerkpatronen direct overbrengen naar borduurmachines die u met een USB-kabel kunt aansluiten op een computer.

Gegevens direct overbrengen naar het geheugen van de machine

• Met een originele kaart of de functie Link (Verbinding) kunt u open-borduurwerkpatronen niet overbrengen naar een machine.
  • U kunt open-borduurwerkpatronen alleen overbrengen naar de borduurmachine nadat u de upgrade voor open borduurwerk hebt geĆÆnstalleerd en gecertificeerd voor de machine.

Opslaan

Open-borduurwerkpatronen opslaan als .pes-bestand

Voor meer bijzonderheden, zie Opslaan en afdrukken.

Ontwerpen die [Open borduurwerk] bevatten als steektype lijn, worden opgeslagen als open-borduurwerkpatronen.

Exporteren

Open-borduurwerkpatronen exporteren naar andere bestandstypen

De open borduurwerkpatronen die u hebt gemaakt kunnen worden geconverteerd naar andere bestandstypen (.dst, .hus, .exp, .pcs, .vip, .sew, .jef, .csd, .xxx en .shv) en worden uitgevoerd.

Als ze worden geƫxporteerd als een ander bestandstype, worden de snijlijnen gewijzigd in een stiksteek.