Lesgids 10-2: Ontwerp maken voor universele borduurramen

Met dit programma kunt u ontwerpen met verschillende ringposities maken die u kunt borduren in elke universele ring die is bevestigd aan uw borduurmachine.

Voorbeeld van een universeel borduurraam: raam van 100 × 172 mm

Hoewel de afmeting van het ontwerp dat met het borduurraam voor meervoudige posities geborduurd kan worden 130 × 180 mm is (of 100 × 100 mm, afhankelijk van het naaibereik van de borduurmachine), moet u eerst bepalen welk van de drie installatieposities (aangegeven als a, b en c in de bovenstaande afbeelding) u gaat gebruiken, alsook de afdrukstand van het ontwerp.

Als u een ontwerp maakt, mogen de ontwerpgedeelten nooit groter zijn dan het borduurgebied van de borduurmachine.

Het voorbeeldbestand voor deze lesgids vindt u in Documenten (Mijn documenten)\PE-DESIGN 11\Tutorial\Tutorial_10.