Stap 1 Een omtrekvorm creëren voor open borduurwerk

1. Open het deelvenster [Importeren].
  2. Selecteer [Contourvormen] in de selector [Van], selecteer [Bladeren] in de selector [Categorie], selecteer [OL_clover01.pes] en klik vervolgens op [Importeren].

Patronen in [Contourvormen] in de selector [Van] zijn geschikt om open-borduurwerkpatronen mee te maken.

3. Vergroot het patroon dat is geïmporteerd in de Ontwerppagina.
  4. Hef de groepering van het patroon op. Selecteer het patroon, klik erop met de rechtermuisknop en klik op [Groep opheffen].