Lesgids 9-3: Een open-borduurwerkpatroon maken gevuld met netstructuursteken

Open-borduurwerkpatronen, een combinatie van borduren en snijden met snijnaaldjes, kunt u creëren met de uitgebreide functies. Met de [Wizard voor open borduurwerk] maakt u gemakkelijk een open-borduurwerkpatroon.

Het voorbeeldbestand voor deze lesgids vindt u in Documenten (Mijn documenten)\PE-DESIGN 11\Tutorial\Tutorial_9.

De open-borduurwerkfuncties zijn alleen beschikbaar als u eerst klikt op en vervolgens op [Ontwerpinstellingen]. Onder [Machinetype] selecteert u .
Wanneer u de open-borduurwerkfuncties niet gebruikt, hoeft u deze instelling niet te selecteren.

De instellingen van de ontwerppagina opgeven