Stap 1 Een applicatiepatroon maken

1. Klik op de tab [Beginscherm].
  2. Klik op [Vormen] in de groep [Functies] en vervolgens op .
  3. Sleep de aanwijzer in de Ontwerppagina om een cirkel te tekenen.
  4. Selecteer zoals beschreven in stap 1 en 2 en sleep de aanwijzer in de Ontwerppagina om een hart te tekenen boven op de cirkel.
  5. Selecteer de twee patronen, klik op [Overlap wijzigen] in de groep [Bewerken] en selecteer [Overlapping van 2 kleurgebieden instellen] om overlapping van twee kleurgebieden toe te passen.

Overlapping van twee kleurgebieden