Veelgebruikte borduureigenschappen opslaan

U kunt veelgebruikte borduureigenschappen samen opslaan en oproepen wanneer u naai-eigenschappen opgeeft.

Instellingen opslaan in een lijst

1. Klik op de tab [Borduureigenschappen].

Borduureigenschappen opgeven

2. Wijzig zo nodig de instellingen en klik vervolgens op .
  3. Klik op [Opslaan als].
  4. Typ een naam voor de groep instellingen en klik op [OK] om de groep te registreren in een lijst.
    • De opgeslagen instelling kan ook worden gebruikt op een andere computer. Kopieer [sastu.txt] vanuit [C:\Program Files (x86)\Brother\PE-DESIGN 11\Instellingen] op de oorspronkelijke computer naar de map [Settings] in hetzelfde pad op de doelcomputer.
    • Klik in de verkenner op C:\Program Files (x86)\Brother\PE-DESIGN 11\Instellingen. Klik met de linkermuisknop eenmaal op de map [Settings] om de inhoud te bekijken. Klik eenmaal met de rechtermuisknop op sastu.txt en selecteer Kopiëren in het menu. Plak het naar een USB-apparaat en breng het over naar een andere computer.

Een groep instellingen wissen uit de lijst

1. Selecteer in het dialoogvenster [Standaardinstellingen laden/opslaan] de groep instellingen die u wilt verwijderen.
  2. Klik op [Verwijderen] om de geselecteerde groep instellingen te verwijderen uit de lijst.

Een groep instellingen oproepen uit de lijst

1. Selecteer in het dialoogvenster [Standaardinstellingen laden/opslaan] de groep instellingen die u wilt oproepen.
    1. Een groep instellingen die u hebt opgeslagen, verschijnt met “*” naast de naam.
    2. Borduureigenschappen die geschikt zijn voor diverse stoffen, zijn al beschikbaar. Selecteer het type stof waarop u wilt borduren om de aanbevolen instellingen voor die stof op te geven.
  2. Klik op [Laden].

De instellingen in het dialoogvenster [Borduureigenschappen instellen] worden gewijzigd in de opgeslagen instellingen.