Stap 3 Een gesplitst patroon controleren

Voordat u begint te borduren, kunt u het gesplitste borduurpatroon controleren. Als een patroon dat u niet wilt splitsen is gesplitst in kant 1 en kant 2, kunt u het borduurpatroon controleren en aanpassen, zodat het niet wordt gesplitst.

1. Klik op en op [Eigenschappen ontwerp].
  2. Klik op [Volgende] om de volgende kant van het borduurontwerp te bekijken.

Als u de afzonderlijke kanten van het borduurpatroon wilt bekijken, schakelt u het selectievakje [Toon info over geselecteerde objecten] uit.

Ontwerp opslaan

Het hele ontwerp wordt opgeslagen als één bestand (.pes).

Met een USB-medium gegevens overbrengen naar een machine en Gegevens direct overbrengen naar het geheugen van de machine

Een borduurontwerp voor het jumboraam kunt u niet met een originele kaart overbrengen naar de machine. Breng deze ontwerpen direct over naar het geheugen van de machine of breng ze met een USB-medium naar de machine over.