Stap 1 Ontwerppaginaformaat selecteren

1. Klik op en op [Ontwerpinstellingen].
  2. Klik op onder [Machinetype] en selecteer 360 × 360 mm (Jumbo Frame) in de selector [Borduurraam formaat] onder [Paginaformaat]. Klik vervolgens op [OK].

Controleer voordat u de instelling wijzigt welke formaten borduurramen u kunt gebruiken met uw machine.

3. De Ontwerppagina verschijnt op het scherm zoals hieronder afgebeeld.
    1. Kant 1 borduurgebied
      Dit gebied wordt eerst geborduurd
    2. Kant 2 borduurgebied
      Dit gebied wordt daarna geborduurd

Het borduurpatroon wordt automatisch verdeeld in verschillende gebieden.

Het borduurpatroon wordt gesplitst met een gedeelte dat 1 en 2 overlapt.
      Als het patroon dat in dit gedeelte wordt geplaatst satijnsteken gebruikt, wordt de steek mogelijk gewijzigd wanneer het patroon wordt gesplitst. Daarom raden wij u aan het patroon te verschuiven of het naaitype te wijzigen in stopsteken.