Stap 1 Het formaat van de ontwerppagina opgeven in Layout & Editing

1. Klik op en op [Ontwerpinstellingen].
  2. Geef het formaat van de Ontwerppagina en het formaat van de ontwerpgedeelten op.
    1. Selecteer het type borduurmachine dat u gebruikt.
    2. Selecteer [Aangepast formaat] en typ of selecteer vervolgens de gewenste breedte en hoogte voor de Ontwerppagina. Met deze instelling geeft u precies de breedte en hoogte van een ontwerp op.
      Voor dit voorbeeld stelt u de breedte in op 230 mm en de hoogte op 330 mm.
    3. Schakel het selectievakje [Gebruik kleinere deelgebiedformaten.] in om gedeelten te maken die kleiner zijn dan normaal. Hierdoor is het gemakkelijker grote, gesplitste borduurpatronen te verbinden.

Voor dit voorbeeld zet u de optie uit.

4. Klik op de selector [Formaat deelgebied (voor borduurraam formaat)] en selecteer vervolgens de grootte van de gedeelten (uw borduurraam).
      Voor dit voorbeeld selecteert u 120 × 170 mm (130 × 180 mm).

Het formaat van deelgebieden wijzigen

• Met de instelling [Formaat deelgebied (voor borduurraam formaat)] worden de breedte en hoogte van de deelgebieden 10 mm verkleind, zodat u de plaats van de stof enigszins kunt aanpassen. De 10 mm is voor de overlapping.
      • De [Formaat deelgebied (voor borduurraam formaat)] hoeft niet overeen te komen met het formaat van de Ontwerppagina. Selecteer het borduurraam formaat dat u voor het borduren wilt gebruiken.
  3. Klik op [OK].