Tips voor betere resultaten

Als de werkelijke garenkleuren verschillen van de garenkleuren op het scherm, heeft dit grote gevolgen voor het borduurresultaat.

[Brother Chart (Photo Stitch)] is een garenkleurkaart op basis van Brother-borduurkaartkleuren en huidtinten. Deze kaart is aangepast met het oog op het verschil tussen garenkleuren op het scherm en werkelijke garenkleuren. Toch kunnen de kleuren afwijken naar gelang uw computeromgeving.

Als de garenkleuren op het scherm afwijken van de werkelijke garenkleuren, gebruik dan de gebruikergarenkleurkaarten en pas de garenkleuren aan om het resultaat te verbeteren.

Persoonlijke garenkleurenkaart bewerken