Stap 1 Afbeeldinggegevens importeren in Layout & Editing

1. Klik op de tab [Afbeelding].
  2. Klik op [Openen] in de groep [Afbeelding] en vervolgens op [van bestand].
  3. Dubbelklik op de map [Documenten (Mijn documenten)\PE-DESIGN 11\Tutorial\Tutorial_6] om deze te openen.

Bij de installatie van deze toepassing wordt de map [PE-DESIGN 11] geïnstalleerd in de map Documenten (Mijn documenten).

4. Selecteer het voorbeeldbestand [penguin.bmp] en klik op [Openen] of dubbelklik op het pictogram van het bestand.

De afbeelding verschijnt in het werkgebied.

• Afbeeldingen met weinig kleuren die duidelijk verschillen werken het best met [Automatisch converteren].
    • Herhaal stap 1 tot en met 4 als u een andere afbeelding wilt kiezen.
      Meer bijzonderheden over andere procedures vindt u hieronder.

6 van “Dialoogvenster Masker selecteren”

• U kunt beeldbestanden importeren van een scanner of klembord en die afbeelding importeren.

Beeldgegevens importeren